Valutor:
Sverige

Frakt & Retur

Om Shipping

Vi brukar fartygsorder vid EMS som tar ca 4-6 dagar, och TNT / DHL / UPS är valfria. Leverans till några östaterna och avlägsna platser, använder vi flygpost som kan tar ca 15-30 dagar. Beställningar kanske försenat på grund av dåligt väder, felaktig adress eller tillgången på produkten.

Vi sänder objekt inom 1-2 arbetsdagar när din betalning göras klar (lör & sön och de flesta nationella helgdagar undantagna), och så skickar vi dig, numrerar spårning i ca 2 arbetsdagar!

Vänligen bekräfta din sändnings tilltalar, för du betalar för det, är det bäst att lämna telefonnummer för kontakt. Ange en giltig e-postadress när du registrerar ett konto på vår sida och kolla e-post, ofta efter att du har köpt för uppdaterad information.

Din beställning kan spåras på webbplatsen uttryckt när du får spårningen numrerar.

Utbyta

Utbyten kommer att accepteras om vi krävs inom en vecka efter mottagandet av beställningen som inte har slitna, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Vänligen skicka oss ett e-post för att informera oss först, ger vi dig rätt adress att ta emot beställningar. Produkter utbyte måste innehålla originalkartongen i ursprungligt skick. Skada eller fel på denna dialog med förändringen kan innebära en avgift.

Om Return

Om du är missnöjd med det mottagna objektet, kan du lämna tillbaka den.

1, Inga retur på begagnade objekt. Objekt måste vara oanvända i originalförpackning för återbetalning. Originalkartong inte skadas eller ändras på något sätt.

2, är Returfrakten ansvar för kunden.

3, bör du kontakta oss på 14 dagar efter mottagandet av din beställning, om du vill återvända. Vi accepterar inte någon återgång till en ordning som har tagits emot i mer än två veckor.

4, bara vi tillåter en fullständig återbetalning för objekt som har problem orsakade av oss. För andra personliga skäl, kommer vi att dra av kostnaden när vi hanterar den initiala ersättningen.

5, om den återvändande paketet inte innehåller alla tillbehör och delar den levereras med kostnaden för tillbehör och reservdelar kommer att dras av från det totala produktpriset och kan bara ge en partiell återbetalning.

ANTECKNA DET:

1 Om du av någon anledning, är bidraget under namnet "skillnad", såsom storlek, färg, fraktavgiften dras av från det totala produktpriset.

2, kommer vi inte stå fraktkostnaden för att skicka utbyte.

3, utbyte eller återbetalning skall ske efter ditt paket har tagits emot av oss. Du kommer att få ett meddelande via e-post till adressen på ditt konto när ersättningen är klar.

4, kan ta upp till 7 arbetsdagar att slutföra din retur eller utbyte.

Vi önskar er en trevlig shoppingupplevelse!