Valutor:
Sverige

Sekretesspolicy

Integritetspolicy

Din integritet och säkerhet är mycket viktiga för oss. Vi kommer att göra allt för att du har en fantastisk shoppingupplevelse. Läs vår integritetspolicy för att få en uppfattning om vad minimiuppgifter samlas in och hur den används.

System för säkerhet

Vår webbutik e-tail miljö vaktas av de högsta kraven på datakryptering och korrekt identifiering teknik som finns för att säkerställa att din shoppingupplevelse är säker, enkel och säker. Vi garanterar att när du kommunicerar med oss, din personliga information, inklusive ditt namn, leveransadress, e-postadress, betalningsposter kommer att hållas privat och säker.

Säkra processer

I vår butik, vi respekterar och ständigt skydda rätten till privatliv. När du placerar din beställning online, kommer din personliga information överföras via en säker, krypterad anslutning till endast läsas av vår privata server. Därefter, för att skydda dig, precis före överföring av personuppgifter, webbläsaren kommer att göra en bekräftad identifikation som kommunikation sker uteslutande med oss. Receiption, kommer dina uppgifter inte att vara tillgänglig för någon annan på nätet och hålls i en privilegierad skydd. Kundinformation endast läggas till databasen på kraven från de individer.

Hur vi använder informationen

Navigations informationen används endast för internt bruk för att förbättra shoppingupplevelsen av kunder och användbarhet av webbplatsen och delas inte med tredje part.

"Cookies" används på webbplatsen endast för ändamål kundvagn. Ingen personlig information sparas aldrig i cookien.

Transaktionsinformation såsom konto och demografisk information såsom postnummer och ålder används endast för att skicka order, vårt företag nyhetsbrev, och andra e-kampanjer som är relevanta för vår hemsida. Denna information är inte delas med tredje part.